Site

Home
Credits
Gastenboek/Links
ShortUrl

Graphics

Avatars
Layouts
Sets

affiltie


worden?

Welkom

...op Sakura's Art. Een site waar (als de webmiss er zin in heeft) webdesigns worden geplaatst. Kijk rond en schrijf als dat leuk gevonden word iets in het gastenboek

28 OKTOBER 2006

Vandaag 3 nieuwe avatars en Dark Anime gelinkt. Sakura Magic heet voortaan Love for Anime Dat heb ik ook even verandert. Ik zou zeggen, bezoek beide sites eens, want ze zijn het waard. Ik zit te twijfelen of ik nou wel of niet mijn eigen site moet gaan hosten of dat ik een bedrijf ervoor ga laten betalen. Ik wil iniedergeval een andere host zodat ik met MYSQL kan gaan werken. Het is best vervelend om steeds de avatars handmatig een pagina op te schuiven... vooral als het er veel gaan worden. Ben moe =.= Ik ga slapen xD toedels.

Blu Apple

29 SEPTEMBER 2006

Ben ik weer =D! Deze keer niet veel boeiends... nouja... eigenlijk wel! Ik heb een Affi! Verwelkom The Cavern vriendelijk en bekijk Mimi's site even. Ze heeft een leuke zelfgetekende lay-out.
Verder is er een soort van 'normale' navigatie (waar overigens de CSS het niet helemaal doet @_@) Is er een kleine Credits pagina gekomen, die waarschijnlijk nog wel langer gaat worden ^^. En heb ik CSS tabellen gebruikt voor alle textjes op de site.

Dat was het wel weer voor vandaag, ik ga van mijn weekend genieten. Een fijn weekend toegewenst! =D

Blu Apple

24 SEPTEMBER 2006

Sumimasen! Dit heeft echt enorm lang geduurd, maarja, ik ben er nog wel. Zoals je mischien ziet is er een nieuwe layout. Ik heb er 3 gemaakt, en deze was het beste. Ik ben nog niet klaar met het coderen. Er moet nog iets van een navigatie op, dat navigeert wel zo fijn ^^. Ik wil ook de CSS wat netter doen, alles in tables enzo. Ik ben echt veel te lui voor een website XD... ahja... Tot volgend jaar!

Blu Apple

{EDIT}
Heb er toch nog een tijdelijk navigatie bij gezet, en 2 nieuwe avatars. Ik ga nu slapen, welterusten!.

20 JULI 2006

Hallo! Ben ik weer! Ik geef toe dat ik al best lang geen straf meer heb, en dat ik gewoon lui ben XD! Maar vandaag is het toch weer zover! Een update! Er staat een nieuwe link bij mijn gastenboek van Celine World werd wel eens tijd, niet Celine ^^. Dan heb ik ook nog eens 1 nieuwe layout van Love Hina (dank Wouter) en 1 Hiatus Pagina. dat was het wel weer voor vandaag. Ik denk dat ik maar eens wat meer info zoals credits op de site moet zetten, is wel zo vriendelijk...

Tot dan!

Blu Apple

29 JUNI 2006

Ik heb straf... Ik mag voorlopig niet internetten. Daarom zit ik ook achter mijn zusjes PC. Ik heb ondertussen natuurlijk wel wat kunnen designen. Er zijn 2 nieuwe lay-outs en 7 nieuwe avatars Ik ben op dit moment nog bezig met een Hiatus pagina en een layout van Love Hina.

Om de een of andere vage reden kan ik geen zip-files uploaden... Daarom is het tijd voor een neiuwe host! Tot die tijd kan je als je een layout wilt even naar mij mailen, dan stuur ik hem je toe. Ik zou mijn best doen om dit probleem zo snel mogenlijk te verhelpen (a.k.a. nieuwe host =P). Tot die tijd mail je ma naar : do_not_spam_this_fkin_adress@hotmail.com, of IkHouVanTeLangeEmailAdressen@gmail.com
Toedels,

Blu Apple

(P.S. het is tijd voor een nieuwe lay-out... T_T')

1788 bezoekers sinds 5 mei 2006