Konnichi ha!


Het is goed om weer terug te zijn! Het is alleen wel tijd voor een andere host, want op deze kan ik geen zip-files uploaden. En dat is niet zo handig als je een design site hebt.... zowiezo is dat handig... En MYSQL zou ook wel handig zijn ^^ XD Ik luister nu naar A.D.I.D.A.S. van KoRN wat ik een geniaal liedje vindt! Hoezo offtopic XP Ik wist heel lang niet wat ik met het bewerkte plaatje moest doen, maar uiteindelijk heb ik besloten om er maar een Divider lay-out van te maken. Ik ben er niet heel blij mee, maar het kan ermee door. Tijdens het maken van de layout heb ik naar de murderdolls geluisterd XD. Moest meteen aan ze denken toen ik het rood en zwart zag ^^.
Blabla en nog eens bla.

Blu Apple

Over de layout

Het is dus een divider lay-out van Love Hina. Bedank Wouter voor de keuze ^^. Ik heb veel brushes gebruikt deze keer, iets wat ik nog nooit eerder heb gedaan... denk ik... Ik weet eigenlijk niet wat ik hierover kan zeggen... ehm... hij heeft geen title want ik kon geen goeie bedenken. Suggesties?
Het is een nogal simpele layout, en eerst dacht ik er een tables van te maken, maar daar was ik te lui voor XD. Ik heb er een avatar bij gedaan, al past hij er niet echt bij, hij is veel lichter dan de layout O.o. Hij is iniedergeval ook in een 100x100 versie te downloaden onder 'avatars' op de site.

Regels

1. Heb plezier van de layout.
2. Gebruik hem NIET voor 18+ content
3. Als je hulp nodig hebt, mail je naar do_not_spam_this_fkin_adress@hotmail.com, of ikhouvantelangeemailadressen@gmail.com
4. En ik zou het fijn vinden als je me credits zou geven.Image Aethereality Gallary
Brushes Aethereality
and Hybrid Genesys


Menu

Link
Link
Link
Link


Menu

Link
Link
Link
Link


Menu

Link
Link
Link
Link


Menu

Link
Link
Link
Link