Welkom

Whaha! Hier hoor ik dan wat te typen, niet? Oké... We moge trots zijn! want dit is de offiele 1e lay-out van site, en het is een simpele tables! Ik ben er niet heel trots op, maar het kan ermee door. Ik heb nog een afbeelding op mijn computer staan... maar ik weet niet zo goed wat ik ermee moet TT___TT. Misschien maak ik hem volgend jaar wel af XP.

Nu even over de layout ^^. Wel hij heet dus Faded, en de afbeelding is van een van CLAMP's meesterwerken:"Tsubasa Reservoir Chronicles". Ik heb de afbeelding van de Celestial Star Gallary en is dan ook op bijna iedere goede design site te vinden. De Brushes heb ik van Hybrid Genesis

Ik zou de layout persoonlijk voor een Blog gebruiken, maar dat moet je natuurlijk zelf weten. Je kan een donkerblauw balkje (waar ook 'welkom' in staat) Kunnen gebruiken om er links in te zetten.
Ik heb de afbeelding 1 geheel gelaten zodat je er een sitetitel op kan zetten in Photoshop of mischien Paint Shop Pro of natuurlijk... Microsoft Paint... (al raad ik je dat wel af =P) Bedankt voor het bekijken van mijn lay-out, en als je hem gebruiken gaat: Heel veel plezier ermee!

Blu Apple


Regels

1. Heb plezier van de layout.
2. Gebruik hem NIET voor 18+ content
3. Als je hulp nodig hebt, mail je naar do_not_spam_this_fkin_adress@hotmail.com, of ikhouvantelangeemailadressen@gmail.com 4. En ik zou het fijn vinden als je me credits zou geven.


Site by © Naam

Image Celestial Star <> Brushes Hybrid genesis